Over ons

Projectinrichting met een visie

In onze dynamische maatschappij veranderen ook onze opvattingen over werkplekinrichting. Onze werkomgeving moet een verlengstuk zijn van deze maatschappij. Dynamisch, flexibel en altijd aanpasbaar. Een werkomgeving waarbij de mens centraal staat. Burotech ziet in deze ontwikkelingen continu de uitdaging om in te spelen in de veranderende situaties in de werkplekorganisatie.

Van voor- tot achterdeur

Wij bieden u niet alleen oplossingen voor de kantooromgeving. Maar ook voor uw receptie, vergaderruimte, ontspanningsruimte, archiefruimte, kantine, werkplaats, magazijn, kleedruimte, callcenter, winkelruimte en thuiswerkplek. Voor alle ruimten bieden wij inventieve oplossingen voor een efficiënte en prettige werkomgeving. Wij bieden u een totaalpakket. Van bureau tot archiefkast. Van winkelstelling tot loungebank. Van werkbank tot directiefauteuil. Van locker tot vergadertafel.

Van vloer tot plafond

Ook voor vloerbedekking, wandbekleding, verlichtingsconcepten en akoestische oplossingen (be)denken wij graag voor en met u mee. Onze uitgangspunten zijn om tot een ergonomische en stressvrije werkomgeving te komen waar een ieder plezierig kan werken.

Maatwerk is bij ons standaard

Onze uitgebreide meubelprogramma’s bieden niet alleen standaardoplossingen maar geven ook ruimte voor maatwerk. Want u als eindgebruiker bent ook niet standaard. Iedereen heeft zijn eigen eisen en wensen aan zijn of haar werkomgeving. Met behulp van onze interieurbouwers en stoffeerders kunnen wij uw droom waarmaken.

Voor ieders portemonnee

De één zoekt een simpele en betaalbare werkplek, de ander zoekt topdesign en topkwaliteit. Voor elk budget is er een oplossing. Wij bieden u een totaalpakket. Alle artikelen zijn door geselecteerd op aspecten als kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Proef op de som

Heeft u plannen voor het inrichten van uw bedrijf of thuiswerkplek. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of kom langs in onze showroom en u zult merken dat wij verdergaan waar anderen ophouden.