Maatwerk

Ontwerp

Luisteren, begrijpen, plannen. Unieke oplossingen zijn onze specialiteit. Hier is de mens die centraal staat. Dit is niet alleen een belofte, maar de basis van ons werk. Om te voldoen aan de behoeften van onze klanten komt een uitgebreid advies en een analyse van de wensen bij ons op de eerste plaats.

Zo verschillend zijn de werkomgevingen van onze cliënten, zo verschillend zijn hun eisen voor goed kantoormeubilair. Luisteren is daarom het uitgangspunt van ons werk: alleen als wij weten welke wensen onze klanten hebben, welke gebruikseisen, ideeën en doelen, dan pas kunnen wij ontwerpen, plannen en ontwikkelen van individuele passende oplossingen.

Interieurbouw

Het creëren van een nieuw interieur voor bedrijven en particulieren is onze dagelijkse uitdaging. Van ontwerp tot uitvoering en van idee tot de laatste details. Winkels, horeca, zorgcentra, kantoren, showrooms en woningen ondergaan een in het oog springende metamorfose. Exclusief, origineel en duurzaam. Met matwerk als specialisme is ieder project weer een welkome uitdaging. Wij hebben ook veel ervaring in turn-key projecten waarbij alle ‘bouwzorgen’ uit handen worden genomen zodat de opdrachtgever letterlijk alleen nog de sleutel in het slot hoeft te doen.