Branches

Kantoor

Werken in een omgeving die klópt. Een passend kantoorinterieur geeft werknemers een boost omdat ze zich prettig voelen. De inrichting van kantoren is zelfs grotendeels bepalend voor de productiviteit. Samen wordt gezocht naar een passend interieur waardoor met plezier wordt aangeschoven aan het bureau.

Horeca / Kantine

De tijd van de standaard kantinetafel met de plastic kuipstoel is voorbij. Ook in de kantine mag u het gevoel krijgen alsof u in een restaurant, grand-café of bar binnenloopt. Een plek creëren waar iedereen graag plaatsneemt om te ontspannen en te genieten. Dit geldt ook achter de balie. Een effectieve en prettige werkomgeving waarin de ‘gast’ optimaal kan worden bediend.

Winkel / Showroom

Presentatie staat op nummer één in uw winkel en/of showroom. Uw klant moet zich welkom voelen en een omgeving waar uw producten optimaal worden gepresenteerd. Aantrekkelijk display’s en een uitgekiende verlichting gecombineerd met passende kleuren en materialen

Magazijn / Werkplaats

Een werkplaats of magazijn bruist altijd van de activiteit. Het is er een drukte van belang en om de werkzaamheden vloeiend en geordend te laten verlopen is het belangrijk dat er efficiënt gewerkt wordt. Minsten zo belangrijk is dat er efficiënt wordt omgesprongen met de beschikbare ruimte en dat alle benodigde materialen aanwezig zijn om op deze manier te werken. Kortom, we geven werkplaats- en magazijninrichting de aandacht die het verdient.

Onderwijs

Het (op)nieuw inrichten van een school, opleidings- of trainingsruimte is een zeer belangrijke activiteit. Onderwijsmeubilair wordt normaliter in 10 jaar afgeschreven, maar er wordt van verwacht dat het wel een technische levensduur heeft van 20 jaar. Dus wanneer er (op)nieuw ingericht gaat worden is het uiterst belangrijk dat de juiste keuzes gemaakt worden. Kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid en de juiste uitstraling. Maar een paar zaken waar onze interieurspecialisten rekening mee houden.

Gezondheidszorg

Ook de werkomgeving binnen de zorg bekent steeds meer kleur. Van de wachtkamer tot de behandelkamer. Bij de tandarts, huisarts of in de kliniek. Het zorgdragen voor een effectieve en behaaglijke omgeving waarin zowel de zorgverlener als de patiënt zich prettig voelt.